Maintenance Engineer Operations Support

Entity: International
Netherlands

Summary

Voor onze afdeling Operations Support zoeken wij een Maintenance Engineer. Ben jij iemand die een technisch probleem tot de bodem wil uitzoeken en graag met dé oplossing komt? Die daarnaast gepassioneerd is door technologie met interesse en kennis van materialen, mechanica en elektronica. Dan zoeken wij jou!

De afdeling Operations Support beschikt over technische kennis en kunde op het gebied van mechanica, elektronica en productieprocessen en -systemen en verleend ondersteuning aan de afdeling Productie.

De Maintenance Engineer rapporteert aan de Manager Operations.

Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn:

  • Onderzoeken en analyseren van complexe storingen die zich voordoen in de door ons geproduceerde instrumenten om te komen tot een mogelijke oplossing op een gestructureerde manier zoals bijvoorbeeld DMAIC of 8D
  • Verlenen van technische ondersteuning bij verstoringen in het productieproces
  • Optreden als technisch intermediair tussen o.a. de afdelingen R&D, QA/RA, Productie en Inkoop en daarin kunnen schakelen en sturen richting een bepaalde doelstelling
  • Voorstellen doen voor kwaliteitsverbeteringen en kostenreducties middels een Proof of Concept
  • Opstellen van montage instructies, testinstructies en validatieprotocollen (IQ/OQ/PQ) (Nederlands- en Engelstalig) met betrekking tot productieprocessen en gebruikte apparatuur

 Wat is jouw profiel?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, verkregen middels werkervaring en/of opleiding;
  • Je heb affiniteit met een productieomgeving/techniek;
  • Je bent communicatief vaardig en denkt graag mee in de procesoptimalisatie;
  • Je bent een teamspeler, maar pakt werkzaamheden proactief op;
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een uitdagende, veelzijdige functie binnen een middelgroot bedrijf in de regio Arnhem/Apeldoorn met een open cultuur in een prettige werkomgeving. Een goed salaris conform de CAO Metalektro en goede secundaire  arbeidsvoorwaarden zoals bijvoorbeeld 40 vakantiedagen en een tegemoetkoming in de zorgkosten.

Meer informatie of direct solliciteren?
Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan vandaag nog! Je sollicitatiebrief met cv kun je sturen naar: vacature@elitechgroup.nl. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Bas Veldhuizen, Manager Productie, 0313-430500.


 

Let us help you

For general inquiries, please use the links to the right. The Contact link leads to a brief online form, and the Support link offers general phone and email information. Someone will be in touch with you soon.