Learning & Development stage

Netherlands

Summary

Jij maakt deel uit van het team Technical Services en System Support, verantwoordelijk voor Customer Service, maar ook verantwoordelijk voor het opleiden en trainen van onze klanten in het gebruik van onze IVD instrumenten. Het team in Nederland bestaat uit 5 mensen, aangevuld met 2 mensen uit Frankrijk. Hieronder vallen 4 trainers en 1 Opleidingskundige.

Onder klanten verstaan wij 2 verschillende groepen. De eerste groep zijn de distributeurs waarmee gewerkt wordt in de landen om de producten op de markt te zetten. De tweede groep zijn de laboratorium specialisten die uiteindelijk werken met onze producten, de eindgebruikers.

De opdracht

ELITechGroup BV is bezig met een efficiëntieslag door meer eLearning toe te passen. Dit doen wij met kennisclips en Articulate Rise. Wij hebben daarvoor een toffe videoruimte ingericht met professioneel opname apparatuur.

Deze stageopdracht focust op de vertalingen van de Engelstalige eLearnings naar Frans en Spaans, de content vertalen hoef jij niet te doen, maar het verwerken van de vertalingen wel. Dit ga je doen met Adobe Première, een voice-over generator en Articulate Rise. Dit laat je steeds checken door collega’s die de moedertaal spreken. Daarnaast zijn wij erg benieuwd wat jij van onze trainingen vindt. Jij gaat ze doorlopen en voorzien van jouw Opleidingskundige feedback.

Gewenste profiel

  • Tweedejaars HBO student Learning and Development in Organisations.
  • Je bent een self-starter met uitstekende planning-, prioriteits- en organisatievaardigheden.
  • Je neemt het initiatief en je kan zelfstandig werken.
  • Kennis van Adobe Première en Articulate Rise heeft de voorkeur.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar.

Wat bieden wij

  • Goede begeleiding.
  • Een dynamische werkomgeving in een bedrijf dat volop in verandering is.
  • Je werkt in een prettige en informele werksfeer.
  • Je krijgt eigen verantwoordelijkheden en er is ruimte voor eigen initiatief en creatieve ideeën.

Wil je solliciteren, of heb je vragen? Stuur een mailtje met je vraag of motivatie en je cv naar Marjolijn Ruijter en Armando Rooks (m.ruijter@elitechgroup.com en a.rooks@elitechgroup.com) en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.


 

Let us help you

For general inquiries, please use the links to the right. The Contact link leads to a brief online form, and the Support link offers general phone and email information. Someone will be in touch with you soon.